بازدید معاون بهداشت دانشگاه از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی در شیراز
.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی
شیراز به همراه تیمی از کارشناسان بهداشت، صبح امروز از تعدادی از مراکز تهیه و
توزیع موادغذایی در شیراز بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی
درمانی شیراز، معاون بهداشت دانشگاه صبح امروز در بازدید نوروزی از تعدادی مراکز
تهیه و توزیع موادغذایی در شیراز، با بیان اینکه نظارت کارشناسان بهداشتی در سطح
استان، هر ساله در طرح سلامت نوروزی تشدید می شود، اظهار کرد: امسال با توجه به بحران
کروناویروس، طرح سلامت نوروزی در قالب گام چهارم طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی» از
بیست و پنجم اسفند سال گذشته آغاز شدو تا پانزدهم فروردین 1400 ادامه دارد.
دکتر «عبدالرسول همتی» از حضور 460 بازرس بهداشت محیط در
قالب 90 تیم ثابت و سیار به صورت تمام وقت خبر داد و مهمترین فعالیت بسیج سلامت
نوروزی را نظارت و بازرسی ویژه بر اماکن عمومی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی
حساس از جمله رستوران ها، بیرون برها، اغذیه فروشی ها، ساندویچی ها، آش فروشی ها،
قنادی ها، نانوایی ها در راستای رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و پیشگیری از ابتلا
به کروناویروس در این مراکز عنوان کرد.

او با اشاره به استقبال مردم استان فارس از سامانه 190
وزارت بهداشت، افزود: مردم فارس در کشور بیشترین همکاری را با سامانه 190 دارند که
نشانگر اعتماد به بازرسان بهداشت محیط و موجب دلگرمی فعالان این عرصه در مسیر تامین
و ارتقای سلامت مردم است.
این مقام مسوول در دانشگاه ادامه داد: سامانه 190، مرکز
پاسخگویی وزارت بهداشت و به عنوان اولین نقطه ای است که شهروندان می توانند
مشکلات و شکایات بهداشتی خود را مطرح کنند.
دکتر همتی با اشاره به اینکه در حال حاضر دانشگاه علوم
پزشکی شیراز در امر برخورد و رسیدگی موارد بهداشتی در سامانه بهداشت 190، جزء دانشگاه های برتر کشور است، بیان کرد: در بخش
نظرسنجی مردمی، از نحوه رسیدگی به شکایات و درخواست ها نیز طی تماس با تماس گیرندگان،
میزان رضایتمندی 95 درصد گزارش شده است.
معاون بهداشت دانشگاه در بازدید از مراکز تهیه و توزیع
موادغذایی، بر جدیت در برخورد با متخلفان بهداشتی تاکید کرد و این موضوع را در
ارتباط مستقیم با تهدید سلامت عمومی جامعه عنوان کرد.

به گفته دکتر همتی، با هرگونه اقدام مبنی بر تهدید سلامت
مردم، برخورد قانونی می شود و هدف این است که هیچ محصولی به سلامت مردم آسیب
نرساند.
این بازدید با حضور جمعی از مدیران ارشد و کارشناسان معاونت
بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شد./105
پایان خبر
نظر دهید